400 turbo wont go into gear HELP PLEASE

Old 07-16-2010, 02:33 AM
  #1  
joshw0517
Junior Member
SHOW GUEST
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 8
Default 400 turbo wont go into gear HELP PLEASE

ok a friend of mine had his 400 turbo rebuilt and then he bent the rod the linkage goes on so dumb me gets to fix it. well i took it apart and when i put it back together i forgot the put the stud that goes int the shift valve back in so it done nothing. needless to say i took it back apart and fixed it and it still wont do anything. any ideas. please
joshw0517 is offline  
Old 07-16-2010, 08:02 AM
  #2  
kwkracing
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Dec 2004
Location: austin texas
Posts: 729
Default

Did it ever work after the rebuild? Check the front pump for damage, Maybe the convertor was not engaged when it was installed and broke the front pump. I am assuming you fixed the gear selector arm and valve in the pan.
kwkracing is offline  
Old 07-17-2010, 01:37 AM
  #3  
Tod74
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4,143
Default Re: 400 turbo wont go into gear HELP PLEASE

Originally Posted by joshw0517
. any ideas. please
take it to a transmission guy.
Tod74 is offline  
Old 07-17-2010, 05:06 AM
  #4  
JEFF69Z28
Senior Member
DYNO OPERATOR
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 496
Default Re: 400 turbo wont go into gear HELP PLEASE

Originally Posted by Tod74
Originally Posted by joshw0517
. any ideas. please
take it to a transmission guy.
X10
JEFF69Z28 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service