SITE PROBLEM,OR?????

Old 08-22-2012, 07:46 PM
  #1  
ImBack
Senior Member
MASTER BUILDER
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Location: Shelbyville Indiana
Posts: 139
Default SITE PROBLEM,OR?????

Whenever i look at a ad in the classifieds then click my mouse to go back to previous page it does nothing,sometimes i have to click multiple times and it goes back to home page.Anyone else experiencing this,only started a few weeks ago.
ImBack is offline  
Old 08-22-2012, 09:28 PM
  #2  
482
Senior Member
EXPERT BUILDER
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 337
Default Re: SITE PROBLEM,OR?????

Originally Posted by ImBack
Whenever i look at a ad in the classifieds then click my mouse to go back to previous page it does nothing,sometimes i have to click multiple times and it goes back to home page.Anyone else experiencing this,only started a few weeks ago.

What browser are you using ?
I haven't had any problems, maybe just lucky or on different times than you.
I tried a few ads with chrome and a few with firefox and had no problems.
482 is offline  
Old 08-23-2012, 03:29 AM
  #3  
andamo
Senior Member
MASTER BUILDER
 
Join Date: Jun 2003
Location: Sarver, PA
Posts: 134
Default

I've been experiencing that problem also on different sites. It seems to have just started recently. Hitting the Alt and left arrow button seems to work rather than hitting the back button. It's odd that it only does that on certain sites and not others.
andamo is offline  
Old 08-23-2012, 05:17 AM
  #4  
DRTRCR22
Senior Member
EXPERT BUILDER
 
Join Date: Nov 2009
Posts: 267
Default

Wow, I'm glad it is not just MY computer... I have been about ready to throw this two year old sytem in the trash...!
I am on XP-sp3 with IE7 and it does this on a couple sites, but all the time on this site. I found the only way I can go back is to hit the 'refresh' button then as soon as it starts moving then hit the back arrow. However I am going to start trying the alt-left method to see if that works for me...?

Do you also find that most email pictures don't come thru anymore either...?

Don't know what's up but it is driving me nuts.... it may be time for a new Win7 and IE9 setup...?
DRTRCR22 is offline  
Old 08-23-2012, 06:57 AM
  #5  
outlaw256
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Mar 2008
Location: falkville al
Posts: 1,766
Default

been happening here alot lately and on about all sites i go to including the hamb!
outlaw256 is offline  
Old 08-23-2012, 08:26 AM
  #6  
482
Senior Member
EXPERT BUILDER
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 337
Default

that's pretty weird. Never had a problem on any site!
Windows 7 with chrome or firefox, I never use IE anymore. IDK :shock:
482 is offline  
Old 08-23-2012, 07:31 PM
  #7  
ImBack
Senior Member
MASTER BUILDER
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Location: Shelbyville Indiana
Posts: 139
Default

THANKS,for replies ill try the alt and left arrow solution. I did get a new laptop a few weeks ago so it might be it is the problem,it does other weird stuff like the settings arent set right on it.
ImBack is offline  
Old 08-23-2012, 07:35 PM
  #8  
ImBack
Senior Member
MASTER BUILDER
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Location: Shelbyville Indiana
Posts: 139
Default

Originally Posted by ImBack
THANKS,for replies ill try the alt and left arrow solution. I did get a new laptop a few weeks ago so it might be it is the problem,it does other weird stuff like the settings arent set right on it.

Update.....alt and left arrow didnt work either,im on windows 7 also.
ImBack is offline  
Old 08-24-2012, 03:12 AM
  #9  
andamo
Senior Member
MASTER BUILDER
 
Join Date: Jun 2003
Location: Sarver, PA
Posts: 134
Default

Try hitting the back arrow first, then Alt and left arrow.
andamo is offline  
Old 08-24-2012, 08:08 PM
  #10  
ImBack
Senior Member
MASTER BUILDER
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Location: Shelbyville Indiana
Posts: 139
Default

The refresh and back button trick seems to work.Thanks
ImBack is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service