Today trouble posting ads

Old 07-07-2012, 02:48 PM
  #1  
markdunlap
Senior Member
DYNO OPERATOR
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2004
Location: central Illinois
Posts: 459
Default Today trouble posting ads

Anyone having trouble with posting ads today?

I had 4 ads on RJ today. I deleted them and went to put on new ads.

All kinds of funny stuff started happening.

When I go to put on pics, it won't take them. Or it takes some and then they disappear.

I starts showing I have the 4 old ads back on.

Then it shows I have 5 ad started but not complete.


I go off site and come back on and it shows one ad. I try to ad pics and then it shows the 4 old ads again and the one ad is gone.

Pretty strange.
markdunlap is offline  
Old 07-07-2012, 03:32 PM
  #2  
TheYellaBrick
Senior Member
RACING JUNKIE
 
TheYellaBrick's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Emmett, Idaho
Posts: 7,334
Default

Bush's fault.....
TheYellaBrick is offline  
Old 07-07-2012, 07:15 PM
  #3  
Incognegro
Senior Member
DYNO TECH
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 414
Default

The site is acting all sorts of crazy..
Incognegro is offline  
Old 07-07-2012, 07:57 PM
  #4  
Harbone
Moderator
RACING JUNKIE
 
Harbone's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 3,997
Default

I was having issues earlier while doing a search, first page would only come up with about 10 listing and they were all out of order by date
__________________
Chris

As close to "Normal" as I can get...
Harbone is offline  
Old 07-07-2012, 08:52 PM
  #5  
mopar1968
Senior Member
RACING JUNKIE
 
mopar1968's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Abingdon,Virginia
Posts: 3,579
Default

I have had trouble with this site allday long :!: I would go to look at a add and it would take me to my profile then i would reclick on the add and it would go to it :!: Ever since they sold it , It seem's to be going to pot nothing working right :!: But it still is a great site guess i will just ride it out :!: :!:

Mark
mopar1968 is offline  
Old 07-08-2012, 05:11 AM
  #6  
n2thebox
Junior Member
SHOW GUEST
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 4
Default

same here, when I go to finish a new ad it says I already have 5 posted and need to pay 29.99 for run til it sells. I think someone has hacked into it trying to get people to pay to list ads and get there credit card numbers. Phishing jerks need to go get a job instead of making a job out of trying to steal from people.
n2thebox is offline  
Old 07-08-2012, 07:17 AM
  #7  
TheYellaBrick
Senior Member
RACING JUNKIE
 
TheYellaBrick's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Emmett, Idaho
Posts: 7,334
Default

What;s the word from RJ on this topic/issue ?
TheYellaBrick is offline  
Old 07-08-2012, 07:59 AM
  #8  
Incognegro
Senior Member
DYNO TECH
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 414
Default

If they sold this site to Internet Brands who owns most of the online forums, we are all screwed..
Incognegro is offline  
Old 07-08-2012, 08:53 AM
  #9  
markdunlap
Senior Member
DYNO OPERATOR
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2004
Location: central Illinois
Posts: 459
Default today

Still having trouble on Sunday.

Some pages say I have 4 ads I have deleted. Some pages say I have 2 ads, which is correct.

When I click on some ads it takes me back to the home page.

I did manage to post 2 new ads yesterday after many attemps. Had to post the description without pics and then added pics one at a time.

I messaged RJ "SUPPORT HELP" email yesterday, but no response yet.

This is the first time in a long while I have had any problems with this site.
markdunlap is offline  
Old 07-08-2012, 09:26 AM
  #10  
idoctr
Junior Member
SHOW GUEST
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 1
Default same problem

Same problem here. Phone said I have a message but no message show up. Says I have 4 ads when I have 5. All scewed up.
idoctr is offline  

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service