Picture Loading on Ad

Old 10-01-2011, 05:18 AM
  #1  
hammertime
Senior Member
RACING JUNKIE
Thread Starter
 
Join Date: May 2003
Location: Coldwater, MI
Posts: 2,998
Default Picture Loading on Ad

Anyone else have issues loading pictures on your ad's ? Used to be able to just select several of them and load them all at once and now I can not. Only way I can get pictures to load is finish a ad without pictures and go back in and edit the media and load 1 picture at a time.

thanks
hammertime is offline  
Old 10-03-2011, 09:28 AM
  #2  
PJ
Member
CRAFTSMAN
 
Join Date: Dec 2002
Location: North Adams MA
Posts: 57
Default posting images

What web browser are you using to post multiple images at a time on step 4?

You may have JavaScript turned off on your browser which would stop you from uploading all the images at once and you would have to go back the other way, one by one.

pj
PJ is offline  
Old 10-03-2011, 10:03 AM
  #3  
Harbone
Moderator
RACING JUNKIE
 
Harbone's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 4,000
Default

I have the same problem, have not been able to make it work since it first changed. My Java script is enabled and I am using Internet Explorer, not version 8 or 9.
__________________
Chris

As close to "Normal" as I can get...
Harbone is offline  
Old 10-04-2011, 04:20 PM
  #4  
hammertime
Senior Member
RACING JUNKIE
Thread Starter
 
Join Date: May 2003
Location: Coldwater, MI
Posts: 2,998
Default

Originally Posted by harbone66
I have the same problem, have not been able to make it work since it first changed. My Java script is enabled and I am using Internet Explorer, not version 8 or 9.
Same here
hammertime is offline  
Old 10-15-2011, 06:02 AM
  #5  
hammertime
Senior Member
RACING JUNKIE
Thread Starter
 
Join Date: May 2003
Location: Coldwater, MI
Posts: 2,998
Default

pj, put a ad up today, same issue still will not allow me to load all pictures at once. Any updates ?
hammertime is offline  
Old 01-08-2012, 05:34 PM
  #6  
hammertime
Senior Member
RACING JUNKIE
Thread Starter
 
Join Date: May 2003
Location: Coldwater, MI
Posts: 2,998
Default

Originally Posted by hammertime
pj, put a ad up today, same issue still will not allow me to load all pictures at once. Any updates ?
:?: :!: :?:

talked to a few buddies they also have the same issue
hammertime is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service