Won't Shift

Old 08-23-2010, 03:29 PM
  #1  
MidLifeCrisis
Junior Member
APPRENTICE
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2007
Location: Cleveland, OH
Posts: 16
Default Won't Shift

Put new Optima battery in dragster and won't shift. Chip set for 5,900 rpm and she's not shifting. MSD 2 step 6AL. Bad contact? Bad chip? Thoughts? Launch chip all good. Shift not so much.
MidLifeCrisis is offline  
Old 08-24-2010, 07:59 AM
  #2  
wrightway
Senior Member
SENIOR BUILDER
 
Join Date: Feb 2005
Location: LAWTON MI
Posts: 113
Default Re: Won't Shift

Originally Posted by MidLifeCrisis
Put new Optima battery in dragster and won't shift. Chip set for 5,900 rpm and she's not shifting. MSD 2 step 6AL. Bad contact? Bad chip? Thoughts? Launch chip all good. Shift not so much.
Are you saying you are trying to use a two step to shift?
wrightway is offline  
Old 08-24-2010, 01:21 PM
  #3  
hammertime
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: May 2003
Location: Coldwater, MI
Posts: 2,998
Default Re: Won't Shift

Originally Posted by wrightway
Originally Posted by MidLifeCrisis
Put new Optima battery in dragster and won't shift. Chip set for 5,900 rpm and she's not shifting. MSD 2 step 6AL. Bad contact? Bad chip? Thoughts? Launch chip all good. Shift not so much.
Are you saying you are trying to use a two step to shift?
was wondering the samething ?

Did you just swap batteries and it doesnt work now ? Or is this a new setup ?
hammertime is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service