Expert Builder

Old 08-13-2010, 09:11 PM
  #1  
burnskustomz
Senior Member
DYNO OPERATOR
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2009
Location: Booneville,Ms
Posts: 505
Default Expert Builder

Hey guys. This has been bugging me for a while but how do I change the thing that says racing junkie, expert builder, ect? Mine says Expert Builder and as you all know by now I'm far far from that. JW and any help will be greatly appreciated.
burnskustomz is offline  
Old 08-13-2010, 09:16 PM
  #2  
Tod74
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4,143
Default Re: Expert Builder

Originally Posted by burnskustomz
Hey guys. This has been bugging me for a while but how do I change the thing that says racing junkie, expert builder, ect? Mine says Expert Builder and as you all know by now I'm far far from that. JW and any help will be greatly appreciated.
You can't.The forum does it automatically based on post count.
Tod74 is offline  
Old 08-13-2010, 09:19 PM
  #3  
burnskustomz
Senior Member
DYNO OPERATOR
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2009
Location: Booneville,Ms
Posts: 505
Default

Oh ok jw but thank you for telling me I have been looking all over to try to figure it out LOL but thank you.
burnskustomz is offline  
Old 08-13-2010, 09:27 PM
  #4  
zipper06
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Jan 2006
Location: La.
Posts: 2,890
Default

:lol: see what multible post will get you.JK

Zip.
zipper06 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service