brake problem

Old 04-04-2010, 02:01 PM
  #1  
ssmonte70
Junior Member
APPRENTICE
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 16
Default brake problem

i have a 70 monte put new rear drum brakes and new disc brakes in the front, when i got the car it only had the master cylinder i put the brake booster, i blead the brakes and not geeting a good pedal will it help to hook up the vacuum line from the booster,
ssmonte70 is offline  
Old 04-04-2010, 04:35 PM
  #2  
fla1976
Senior Member
RACING JUNKIE
 
fla1976's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,534
Default

Power brakes won't work correctly without the vacuum line attached and the engine running.
fla1976 is offline  
Old 04-05-2010, 08:46 AM
  #3  
ssmonte70
Junior Member
APPRENTICE
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2009
Posts: 16
Default brake problem

weres the best place to pick up the vacuum from
ssmonte70 is offline  
Old 04-05-2010, 01:13 PM
  #4  
oldandtired
Senior Member
RACING JUNKIE
 
oldandtired's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Sugar Hill, GA
Posts: 1,370
Default

Intake manifold...
Good luck, Dave
oldandtired is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service