GM techs, daily driver wiper question

Old 05-04-2009, 07:50 PM
  #1  
68bbnova
Member
MASTER JOURNEYMAN
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2003
Location: Newark, Delaware
Posts: 46
Default GM techs, daily driver wiper question

The wipers on my wifes 2002 Chevy Tahoe started to act up today, she claims the would not run on low, then high(but not low) and they don't park correct. The only thing I can duplicate is they don't park( go to bottom and then go up about 3 inches, and the delay times seem to be off, but run in high and low. What part do I need? Is it the Pulse Board Module? Thanks, Sean
68bbnova is offline  
Old 05-12-2009, 11:53 PM
  #2  
cepx111
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,044
Default

I'm not up on the newer stuff but usually when a wiper motor wont park correctly, it's the motor itself.
cepx111 is offline  
Old 05-13-2009, 04:30 AM
  #3  
TS1955
Senior Member
DYNO OPERATOR
 
Join Date: Aug 2007
Location: Lost Creek, WV
Posts: 533
Default

Before changing anything, CHECK your ground.

TS1955
TS1955 is offline  
Old 07-01-2009, 07:41 PM
  #4  
harringtonjr
Junior Member
SHOW GUEST
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Default

i do these all the time at the chevy dealer.99% of the time it is the board.easy fix,most of the time.only had a few motor or switches.
harringtonjr is offline  
Old 01-03-2010, 09:28 AM
  #5  
SC8398
Junior Member
APPRENTICE
 
Join Date: Oct 2008
Location: Camden, arkansas
Posts: 14
Default

GM tech here, what he said, replace the board and you'll be good. Alot of guys keep a spare in the glovebox because they go bad so often.
SC8398 is offline  
Old 01-03-2010, 09:31 AM
  #6  
rob41willys
Senior Member
SENIOR BUILDER
 
Join Date: Nov 2007
Location: Tukwila, WA
Posts: 115
Default

X3 on the board
rob41willys is offline  
Old 04-09-2010, 07:41 PM
  #7  
68bbnova
Member
MASTER JOURNEYMAN
Thread Starter
 
Join Date: Nov 2003
Location: Newark, Delaware
Posts: 46
Default

Thanks, I finally got around to doing the board, listed as a "cover kit" from the dealer. Seems to be working correct now. Sean
68bbnova is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service