chevy 350

Old 05-01-2009, 08:18 PM
  #1  
jamiemurray89
Junior Member
SHOW GUEST
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4
Default chevy 350

wondering if i would be possible to put a sb chevy 350 carb. into a 99 camaro? any help/feed back would be greatly appreciated
thnx
jamiemurray89 is offline  
Old 05-01-2009, 10:01 PM
  #2  
bjuice
Administrator
RACING JUNKIE
 
bjuice's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Greenville s.c.
Posts: 3,239
Default

Yes you can put whatever in anything...particuarly what your wanting to do.

Outside of by-passing all the computer stuff,,you will run into issues with having enough room against your Firwall....most guys who do what you want will cut the firwall and box it at the location of the distributer.

i am friends with Bruce at hawks 3rd generation camaro and they have to drop the enigines from the bottom on the 4th /5th generation camaro's

i would suggest calling him with these type of questions...


here is hisa link...they know their stuff on these 3rd/4th/5th generation camaro's.

http://www.hawksthirdgenparts.com/
__________________
Bjuice..

"I'M YOUR HUCKLEBERRY ! "
bjuice is offline  
Old 05-04-2009, 04:17 AM
  #3  
CamBirdRacing
Senior Member
DYNO OPERATOR
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 510
Default

I would only do that if it had a v-6. If it had a LS, I wouldn't do that.
CamBirdRacing is offline  
Old 05-05-2009, 10:31 AM
  #4  
jamiemurray89
Junior Member
SHOW GUEST
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4
Default

my camaro has a v-6. if i were to put a carb. 350/383 stroker in it how hard would it b to take out all of the elctronics?
jamiemurray89 is offline  
Old 05-05-2009, 01:48 PM
  #5  
CamBirdRacing
Senior Member
DYNO OPERATOR
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 510
Default

Don't know that one. Just remember that all the dash stuff,ei tach (v6 tach needs calibrated to run a v8), speedo, etc is electrical.
CamBirdRacing is offline  
Old 05-05-2009, 01:56 PM
  #6  
dparker
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Jun 2003
Location: Hobbs, NM
Posts: 842
Default

Originally Posted by jamiemurray89
my camaro has a v-6. if i were to put a carb. 350/383 stroker in it how hard would it b to take out all of the elctronics?
Are you going to make it a drag car or street/strip car?
dparker is offline  
Old 05-05-2009, 03:05 PM
  #7  
MEMRACING62
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Sep 2007
Location: orland pk il
Posts: 2,429
Default

if this is street car dont forget emissions!! in illnois, no emissions no plates for 1996 or newer. 1999 is a obd2 car
MEMRACING62 is offline  
Old 05-05-2009, 07:18 PM
  #8  
jamiemurray89
Junior Member
SHOW GUEST
Thread Starter
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 4
Default

this is going to be a street car mainly. all of your posts are greatly appreciated thnx
jamiemurray89 is offline  
Old 05-08-2009, 01:59 AM
  #9  
outlaw256
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Mar 2008
Location: falkville al
Posts: 1,766
Default

thats one of the reasons i moved back south from chicago. besides traffic and the cold. to many damn laws.
outlaw256 is offline  
Old 05-08-2009, 04:55 AM
  #10  
MEMRACING62
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Sep 2007
Location: orland pk il
Posts: 2,429
Default

YEA, ILLINOIS DOES SUCK, I LIVE HERE IN COOK COUNTY (OBAMA LAND) UP TO OUR ASS IN LAWS AND TAXES. CANT WAIT TO GET THE HELL OUTA HERE TOO!! :x :x
MEMRACING62 is offline  

Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service