injector problem

Old 04-09-2009, 04:53 PM
  #1  
riskeauto
Junior Member
SHOW GUEST
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 1
Default injector problem

I have a 1994 Chevy 1/2 ton 1/2 of the injectors are working 1/2 are not there is continuity between where the wires for the injectors hook into the computer and where they plug into the injectors. But no power to the injector, any ideas??? does the truck have a bad computer??
yes I checked fuses and relays. no breaks in the wires. all connections are clean.

Thanks for your time and help
riskeauto is offline  
Old 04-09-2009, 08:00 PM
  #2  
Tod74
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4,143
Default

I had a 1994 chevy half ton and it had a throttle body...didn't know they had anything else. Is it stock?
Tod74 is offline  
Old 04-09-2009, 08:13 PM
  #3  
MEMRACING62
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Sep 2007
Location: orland pk il
Posts: 2,429
Default

DID YOU CHECK WITH NOID LIGHT? LIKE TOD SAID THIS SHOULD BE TBI, (TWO INJECTORS IN UNIT)
MEMRACING62 is offline  
Old 06-03-2009, 04:07 AM
  #4  
kbartley
Senior Member
EXPERT BUILDER
 
Join Date: Oct 2007
Location: Staunton,VA.
Posts: 251
Default injector

HMMM! Guess he must of forgot about this ONE.
kbartley is offline  
Old 06-03-2009, 04:47 AM
  #5  
johnracer
Senior Member
DYNO OPERATOR
 
Join Date: Aug 2005
Location: Rifle Colorado
Posts: 585
Default

The power to the injectors is supplied by a switched ign source. The ecm provides the ground path to pulse the injectors. Make sure you have power to both injectors key on engine off with a test light.. If so, hook your test light to the wires of the suspect injector and crank it. The light should pulse......
johnracer is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service