1967 firebird electrical problem

Old 03-08-2009, 09:20 AM
  #1  
hp572
Junior Member
SHOW GUEST
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 3
Default 1967 firebird electrical problem

i bought this car and it didnt have the front parking lights on it so i purchased new ones and installed into origanial harness when i turn the lights on my turn signal lights glow on the dash and my gas gauge goes past E. but when you disconnect the front lights everything works like it should. would love some help! also when i turn on the wipers it keeps blowing the fuse i repalced the motor with no luck i have a wiper switch coming acould it b something else! thanks alot!
hp572 is offline  
Old 03-09-2009, 06:19 AM
  #2  
twobad1
Member
MASTER JOURNEYMAN
 
Join Date: Nov 2007
Location: annapolis md
Posts: 43
Default

CK grounds upfront,look for a/m accesories or tampering in wiper ckt,replace switch,make sure all other lights are ok,good luck
twobad1 is offline  
Old 03-11-2009, 01:40 AM
  #3  
cepx111
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,044
Default

I agree, bad ground somewhere upfront, somtimes its better to just snip the ground wire and redo than to chase wires all over hell and back.
The wiper problem sounds like a short. Replace the switch first, if that doesnt do it then start tracing wires. Goodluck, Cp
cepx111 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service