timing

Old 09-24-2008, 02:46 PM
  #1  
cubed
Junior Member
APPRENTICE
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2006
Location: ohio
Posts: 23
Default timing

bought an h.e.i. with advance built-in.do you still set timing as normal? my balancer is marked at 36-do you still bring that mark to zero? thanks
cubed is offline  
Old 09-24-2008, 03:58 PM
  #2  
Tod74
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4,140
Default

If 36 is what you want your total timing to be....then set it to where your 36 deg mark will be at TDC pointer when looking at it with a light. just make certain the advance is all in when you set it.
Tod74 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -