torque converter install problem

Old 03-19-2008, 03:47 PM
  #1  
rabiddawg
Senior Member
DYNO TECH
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2007
Location: Colebrook Connecticut
Posts: 425
Default torque converter install problem

installed my new TCI torque converter today .
I got the triple thud as the splines engaged.
measured the distance from bellhousing to converter pads and it was good.
gear selector in neutral but converter doesnt spin freely as per TCI instructions?
spins one way ok but not the other way?
rabiddawg is offline  
Old 03-28-2008, 09:46 AM
  #2  
rabiddawg
Senior Member
DYNO TECH
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2007
Location: Colebrook Connecticut
Posts: 425
Default

all is well
thks for the help
rabiddawg is offline  
Old 04-01-2008, 07:24 PM
  #3  
olds48
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Sep 2007
Location: Montvale, VA
Posts: 1,431
Default

What did you find?Just curious incase I run into it one day.Thanks
olds48 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service