push rods ?

Old 03-16-2008, 04:34 PM
  #1  
shitty67
Junior Member
SHOW GUEST
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 3
Default push rods ?

this is going to be a stupid question but I'm new at this so here it goes. I have a 406ci sbc. that now has a solid cam, My questoin is do I have to get new push rods for the solid cam or can I use the rods from my hydro cam. Thanks Mark.
shitty67 is offline  
Old 03-16-2008, 07:02 PM
  #2  
lanham
Senior Member
MASTER BUILDER
 
Join Date: Dec 2005
Location: berea,ky
Posts: 184
Default pushrods

The pushrods should be the same.
lanham is offline  
Old 03-17-2008, 04:23 PM
  #3  
shitty67
Junior Member
SHOW GUEST
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 3
Default

thanks for the reply
shitty67 is offline  
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service