2speed pg

Old 02-10-2008, 07:34 PM
  #1  
kmcclain
Junior Member
JOURNEYMAN
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 29
Default 2speed pg

The class im going to run in i cant have electronics delay box etc. is the 2 step module and my trans brake ran through the delay box? Also I went from a small block to BBC and my drive line comes in to tranny at a 5 degree angle is that going to work.
kmcclain is offline  
Old 02-10-2008, 08:38 PM
  #2  
hammertime
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: May 2003
Location: Coldwater, MI
Posts: 2,998
Default

More then likely your 2 step wire is connected to your transbrake terminal on your delay box its pretty easy to bypass this for no box though.
hammertime is offline  
Old 02-10-2008, 08:41 PM
  #3  
kmcclain
Junior Member
JOURNEYMAN
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 29
Default trans brake

What would i run that wire to just possitive feed?
kmcclain is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service