540/Gen 6 Oil Sending Unit Location

Old 12-02-2007, 01:30 PM
  #1  
russhammond
Junior Member
SHOW GUEST
Thread Starter
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1
Default 540/Gen 6 Oil Sending Unit Location

Hi Folks,
I have a dumb question. My oil pressure monitor "jumps" a bit and I think it may be due to a loose wire (or hopefully). I did not have this issue until a month or so ago. Does anyone know where the the oil pressure sending unit is located on a Gen 6 block?

Please keep your laughter to a minimum....

Thanks.
russhammond is offline  
Old 12-30-2007, 07:00 PM
  #2  
ezstriper
Junior Member
SHOW GUEST
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 5
Default

just above the oil filter
ezstriper is offline  
Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service