Chassis engineering struts

Old 10-22-2007, 06:41 AM
  #1  
scot9055
Junior Member
APPRENTICE
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 12
Default Chassis engineering struts

Has anyone ever put spindle mount wheels on chassis engineering struts??? I have called Chassis eng. but after 25 minutes of waiting I finally got someone on the phone and he told me "not sure it's possible" so I'm still looking for answers.... Scott
scot9055 is offline  
Old 10-22-2007, 07:45 PM
  #2  
Racefab57
Senior Member
DYNO OPERATOR
 
Join Date: Nov 2006
Location: NC
Posts: 558
Default

not that famillar with there struts but ask em what the spindle size is! I know strange sells em with anglia or a strange spindle!!! so if they can give you diminsons (sorry cant spell so good some times), then cross em over to strange by calling -talk to jeff he should know!!!!! David,
Racefab57 is offline  
Old 10-23-2007, 10:05 PM
  #3  
mcracecars
Senior Member
EXPERT BUILDER
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 272
Default

scott, not sure what you are asking here, chassis engineering website shows only strange struts that they sell.
strange struts kits are all the same execept that they offer them with 3 different brake kits , light med and heavy duty. Same strut, different brake kit.
Do you already have the struts?? What is it you are looking to do here...??
mcracecars is offline  
Old 10-25-2007, 08:09 AM
  #4  
scot9055
Junior Member
APPRENTICE
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 12
Default struts

Yes, I already have the Chassis Engineering struts on my car. They are a couple of years old but still new, only like 15 passes on them. I would like to put spindle mount wheels on front of my car but can't seem to find out which ones will fit. It's not so much as the spindle mounts fitting the spindle, it's the brake assembly matching up thats the problem. I don't know what to order and C E don't seem to know either.
Thanks
Scott
scot9055 is offline  
Old 10-25-2007, 11:15 PM
  #5  
Racefab57
Senior Member
DYNO OPERATOR
 
Join Date: Nov 2006
Location: NC
Posts: 558
Default

What brake setup???
Racefab57 is offline  
Old 10-26-2007, 06:18 AM
  #6  
mcracecars
Senior Member
EXPERT BUILDER
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 272
Default

it seems chassis engineering sells strange struts....look on the side of your struts opposite the spindle and see if it says "strange" on it. If so, give strange a call and order their light weight (spindle mount) brake kit.
You will need to tell them what wheel you want to run , as there are 2 different offset hats available.
mcracecars is offline  
Old 10-26-2007, 07:36 AM
  #7  
scot9055
Junior Member
APPRENTICE
Thread Starter
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 12
Default

Mine says Chassis Engineering on them.... So I'll probably end up having to change struts to get the spindle mounts?
scot9055 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service