tranny switch

Old 07-17-2007, 08:29 PM
  #1  
Superpro399z
Member
JOURNEYMAN
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2004
Location: Galveston,Indiana
Posts: 33
Default tranny switch

I am currently using a turbo 350 in my 69 Z28, 468 bbc, dana 5.13 gears in the rear and would like to switch to a power glide. My question is will a PG bolt up without having to change any mounts? Any help would be appeciated! Thanks Mike :?:
Superpro399z is offline  
Old 07-18-2007, 04:19 AM
  #2  
jbsjunk
Senior Member
EXPERT BUILDER
 
Join Date: Apr 2004
Posts: 279
Default

The 'glide will bolt right up, no issues. Of course, the converter will not swap unless the 'glide has had the input shaft swapped with a "turbo" shaft. But everything else will be fine.
jbsjunk is offline  
Old 07-18-2007, 06:22 AM
  #3  
Superpro399z
Member
JOURNEYMAN
Thread Starter
 
Join Date: Sep 2004
Location: Galveston,Indiana
Posts: 33
Default tranny

Thanks for the info jbsjunk that's what I needed to know! Any suggestions on who to deal with on a powerglide and converter? Thanks again! Mike
Superpro399z is offline  
Old 07-18-2007, 01:34 PM
  #4  
appproducts
Junior Member
SHOW GUEST
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 9
Default

MICAN, I CAN CUSTOM BUILD YOU A GLIDE AND CONVERTER FOR YOUR CAR,WHICH LOOKS GREAT BY THE WAY! I'M FROM N. FLORIDA, AND ALL I DO IS BUILD RACING GLIDES AND TORQUE CONVERTERS. I'LL BE GLAD TO TALK TO YOU AND HELP IN ANY WAY.

THANKS AND GOOD LUCK,
ALAN POPE. 904-845-4767
appproducts is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service