Чи варто дивитись iPhone 17 Pro в eStore?

Thread Tools

Old 05-28-2026, 03:42 AM
bims
Member
JUNIOR BUILDER

Default Чи варто дивитись iPhone 17 Pro в eStore?

Недавно почав придивлятись до нових моделей iPhone, бо хочу вже міняти свій старий телефон і зараз якраз читаю різні відгуки та дивлюсь каталоги. Найчастіше останніми днями натрапляю саме на eStore, тому стало цікаво чи хтось реально переглядав у них нові моделі Apple. Мене зараз найбільше цікавить iPhone 17 Pro, але не хочеться відкривати купу різних сайтів і порівнювати все вручну. Хотілось би знайти нормальний каталог, де можна спокійно подивитись пам’ять, кольори та загалом зробити собі якийсь огляд по моделях без зайвої плутанини. Ще помітив, що в eStore доволі часто згадують аксесуари до нових iPhone, а я якраз планую одразу брати чохол і зарядку. Просто цікаво чи зручно у них усе оформлено для звичайного перегляду, без нав’язливих блоків і нескінченних переходів. Якщо хтось уже дивився нову серію через eStore, поділіться враженнями як для звичайного користувача.
bims is offline  
Old 05-28-2026, 04:38 AM
simka
Member
JUNIOR BUILDER

Буквально на вихідних теж сидів на eStore і дивився нові моделі iPhone, тому трохи розумію про що ти говориш. Я відкривав сторінку https://estore.ua/ua/smartfony/iphone-17-pro/ саме щоб зробити собі нормальний огляд по конфігураціях iPhone 17 Pro без хаосу з десятками вкладок. Мені сподобалось, що в eStore моделі нормально поділені по пам’яті та кольорах, тому легше швидко зорієнтуватися між варіантами. Ще звернув увагу, що сторінка виглядає досить спокійно й немає відчуття перевантаження інформацією. Для мене це був плюс, бо іноді відкриваєш каталог і важко навіть зрозуміти де характеристики, а де аксесуари. Також було зручно, що поруч можна одразу переглянути чохли та інші речі під новий телефон. Якщо тобі зараз важливо просто нормально все порівняти й не заплутатись у моделях, то eStore для цього виглядає доволі комфортно.
simka is offline  
Old 05-28-2026, 04:58 AM
kosia
Member
JUNIOR BUILDER

Зараз багато хто перед покупкою нового смартфона спочатку довго переглядає саме каталоги магазинів, а вже потім вирішує що брати. Я теж помітив, що eStore останнім часом часто згадують у темах про нові моделі Apple та аксесуари до них. Особливо коли люди шукають iPhone 17 Pro, бо там уже багато різних конфігурацій і легко заплутатись без нормальної структури сторінки. Хороший огляд по моделях зараз реально економить час, особливо якщо хочеться швидко порівняти пам’ять або кольори корпусу. Багато хто ще одразу дивиться чохли, зарядки чи кабелі, щоб усе підібрати в одному місці. Мені здається саме через це люди зараз звертають увагу не тільки на сам телефон, а й на те наскільки зручно оформлений каталог магазину. Думаю теми про нові iPhone ще довго будуть активно обговорюватись на форумах.
kosia is offline  

Posting Rules