Engine tech view

Old 04-05-2017, 06:51 PM
  #1  
Swiley383
Senior Member
RACING JUNKIE
Thread Starter
 
Swiley383's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: White Bluff TN
Posts: 625
Default Engine tech view

I can't view the engine tech forum. I responded to a post a couple days ago. Now all I can see is a notice saying no post within 24 hrs has been place. Can not veiw any post.
Swiley383 is offline  
Old 04-05-2017, 09:43 PM
  #2  
mytmouz
Senior Member
RACING JUNKIE
 
mytmouz's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Pelahatchie, MS
Posts: 998
Default

Hmmm... Works for me. I was having issues on several boards using Internet Explorer. I switched to Google Chrome...
mytmouz is offline  
Old 04-06-2017, 05:08 AM
  #3  
Harbone
Moderator
RACING JUNKIE
 
Harbone's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 4,010
Default

Swiley go to that section and if you look there is a dark greu bar that says "Thread Display Options", change the setting from "last day" to "last month" then click the button on the right that says "show threads". Then you can see your post

Here is a link to te thread you were talking about http://www.racingjunk.com/forums/sho...g-on-the-table
__________________
Chris

As close to "Normal" as I can get...
Harbone is offline  
Old 04-06-2017, 07:38 PM
  #4  
Swiley383
Senior Member
RACING JUNKIE
Thread Starter
 
Swiley383's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: White Bluff TN
Posts: 625
Default

Not seeing a thread option bar. I will try to log in from a desktop and see if I can change it.
Swiley383 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service