CAM PROBLEMS

Old 02-06-2012, 10:26 AM
  #21  
oldandtired
Senior Member
RACING JUNKIE
 
oldandtired's Avatar
 
Join Date: Dec 2008
Location: Sugar Hill, GA
Posts: 1,374
Default Re: 3/4 cam

Originally Posted by JimmySmith
Guys I see a lot of problems with flat tappet cams today , I have 1.3 rockers and use the extra and still lose cam lobes from 3-4 diff companies and I THINK the problem is lifters
x2 Use lower ratio break in rockers, outer springs at first, extra zinc and direct oil lifters.
oldandtired is offline  
Old 02-06-2012, 02:05 PM
  #22  
ghustler
Senior Member
MASTER BUILDER
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 143
Default Re: CAM PROBLEMS

Originally Posted by lively
I installed a new 3/4 corvette cam in my sons s10 last week and now the back 4 lifters do not work.
Install the rest of the cam and maybe the lifters will work?
ghustler is offline  
Old 02-11-2012, 12:17 PM
  #23  
lotsof454sss
Senior Member
DYNO OPERATOR
 
Join Date: Apr 2006
Location: North Georgia "GODS COUNTRY"
Posts: 538
Default Dog gone you lively!!!!!

This could have only come from a guy that likes "His distributor in the front"

I am almost 64 and have heard that term my whole life "Here in The South"......... :lol:

Good to see/hear/read you again lively...Now go start some trouble......
lotsof454sss is offline  
Old 02-21-2012, 07:58 PM
  #24  
RM1
Junior Member
APPRENTICE
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 14
Default

3/4 cams in the day were for the round track that there were ran on henz 1/2 mi 3/4 mi 1mi tracks as for the lifters sounds like there collapsd :?
RM1 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -