234" Mike Bos slip joint dragster...pulling the wheels

Old 06-05-2010, 08:42 AM
  #11  
raceready148
Junior Member
SHOW GUEST
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 1
Default

try 36- 3800 rpm chip, then try uping tire pressure. i ran 8.00 with hard tail car with 3600 chip and 6 psi in rear tires and 30 lbs on nose. and that fixed my problem of lifting the tires. any higher on the chip and it would pull tires up out of beams.
raceready148 is offline  
Old 06-16-2010, 04:26 PM
  #12  
dparker
Senior Member
RACING JUNKIE
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2003
Location: Hobbs, NM
Posts: 842
Default sons dragster

Went from 4 3/4 lb of air pressure in the rear tires to 5 1/2, we went from 40psi in the front tires to 25psi. The car went red in the second round with a .485 and ran off .02. We bought back in and I dropped the transbrake chip from 4600 to 3800, thought we had a 4200 but after checking found in had a 4600, and the car went to o lights and running right on..Went to the finals where we broke out by .008. Not to bad...thanks for all the help guys. Sometimes you just seem to run into a brick wall and the answer is easy, but you go brain dead and cant seem to come up with the answer... The new points should be out this week, probably helped my son to pass me in points, where I was currently 20 points out of first.
dparker is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -