vintage air problem

Old 07-22-2021, 03:41 PM
  #1  
jdm1932
Junior Member
SHOW GUEST
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 3
Default vintage air problem

My 1940 ford coupe is blowing cool air. The clutch is engaging but when I connect the refrigerant can to low side the gauge shows 35 psi and nothing happens. The gauge stays were it's at and the air remains cool. What gives?
jdm1932 is offline  
Old 07-26-2021, 03:44 AM
  #2  
Harbone
Moderator
RACING JUNKIE
 
Harbone's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 4,045
Default

does the compressor cycle on and off or just stay running?
__________________
Chris

As close to "Normal" as I can get...
Harbone is offline  
Old 07-27-2021, 06:31 AM
  #3  
jdm1932
Junior Member
SHOW GUEST
Thread Starter
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 3
Default

When i was trying to add refrigerant it was running.
jdm1932 is offline  
Old 08-23-2021, 01:48 PM
  #4  
fegrh
Junior Member
SHOW GUEST
 
Join Date: Aug 2021
Posts: 2
Default

does the compressor cycle on and off or just stay running?





snaptube vidmate

Last edited by fegrh; 08-26-2021 at 04:40 AM.
fegrh is offline  
Old 08-25-2021, 10:53 AM
  #5  
dlewy1977
Junior Member
SHOW GUEST
 
Join Date: Jan 2015
Posts: 4
Default

I'd give the guys at Vintage Air a shout. I have installed several of their systems and they have decent customer support.
dlewy1977 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -