Is RJ site slow?

Old 04-07-2010, 06:04 PM
  #11  
lively
Senior Member
RACING JUNKIE
 
lively's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: ILLINOIS
Posts: 2,190
Default

alot of the smilys/different topic lines and other stuff are showing XXXXX alot!!!!
it is VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERY frustrating to say the least.
lively is offline  
Old 04-07-2010, 09:42 PM
  #12  
cepx111
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: May 2006
Posts: 2,044
Default

Originally Posted by steakandracingfuel
i come on all the time and rather browse through everything i do a "search"

if lazy ass people would just erase there ads of things that they have sold instead of leaving them on here and waiting another week to let you know that sold awhile back it could possibly speed up a bit.

oh, wait,, but i guess that would asking too much of some people.

now when i mean awhile back, ill email on an item 6 months old just to "see" if it may be available.

their response, it sold a couple days after it posted.

OMG then why is is still posted?
I'll tell you why they dont delete them, they want them to expire so that dont feel obilgated to pay the honor payment.
cepx111 is offline  
Old 04-08-2010, 03:48 AM
  #13  
MEMRACING62
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Sep 2007
Location: orland pk il
Posts: 2,429
Default

Originally Posted by lively
alot of the smilys/different topic lines and other stuff are showing XXXXX alot!!!!
it is VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERY frustrating to say the least.
THAT IS EXACTY WHAT IM GETTING OVER HERE , I THOUGHT IT WAS MY COMPUTER !! i EVEN BOUGHT A PC MATIC TO CLEAN MY COMPUTER & STILL DOES IT.
MEMRACING62 is offline  
Old 04-08-2010, 05:55 AM
  #14  
itsabird
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Dec 2007
Location: ohio
Posts: 813
Default

Originally Posted by MEMRACING62
Originally Posted by lively
alot of the smilys/different topic lines and other stuff are showing XXXXX alot!!!!
it is VEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERY frustrating to say the least.
THAT IS EXACTY WHAT IM GETTING OVER HERE , I THOUGHT IT WAS MY COMPUTER !! i EVEN BOUGHT A PC MATIC TO CLEAN MY COMPUTER & STILL DOES IT.
same here.
itsabird is offline  
Old 04-08-2010, 10:09 AM
  #15  
Scooterz
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Mar 2006
Location: EUGENE,OR.
Posts: 3,402
Default

Mine seems to be fine right now. I just got a new Hot Rod Computer from the IT guy @ work... it has a 3/4" racing cam in it from a Corvette engine, so it gets right with it bruthas.
Scooterz is offline  
Old 04-08-2010, 08:13 PM
  #16  
MEMRACING62
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Sep 2007
Location: orland pk il
Posts: 2,429
Default

mines acting like it lost a couple of lobes. hope they fix it soon.
MEMRACING62 is offline  
Old 04-08-2010, 10:15 PM
  #17  
DirkaDirka
Senior Member
RACING JUNKIE
 
DirkaDirka's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Clarksville, TN
Posts: 1,951
Default

To be completely honest I havent had any problems with this site. Even after they did what they did that one day.
DirkaDirka is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -