Is it just me ?

Old 03-07-2010, 11:50 AM
  #11  
hollowayshotrods
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,285
Default

Having the same problem too. Has been happening frequently over the last couple weeks or so. I take more time trying to get to the ads than I do looking at them! Don't try to grow it too fast PJ, might cause yourself more headaches than you think!
hollowayshotrods is offline  
Old 03-07-2010, 02:54 PM
  #12  
burnskustomz
Senior Member
DYNO OPERATOR
 
Join Date: Mar 2009
Location: Booneville,Ms
Posts: 505
Default

i think the server is overloading because of all littlerods usernames
burnskustomz is offline  
Old 03-07-2010, 03:06 PM
  #13  
quick8dragster07
Member
MASTER JOURNEYMAN
 
Join Date: May 2007
Location: Ky
Posts: 42
Default

Booted me once when I was posting an ad to! very frustrating indeedy!
quick8dragster07 is offline  
Old 03-07-2010, 03:47 PM
  #14  
mopar1968
Senior Member
RACING JUNKIE
 
mopar1968's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Abingdon,Virginia
Posts: 3,578
Default

Yep here also :!: :!:




''JUST MY TWO CENT'S WORTH''
mopar1968 is offline  
Old 03-07-2010, 05:14 PM
  #15  
fla1976
Senior Member
RACING JUNKIE
 
fla1976's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 1,535
Default

Seems to be fixed!!!
fla1976 is offline  
Old 03-07-2010, 05:23 PM
  #16  
MEMRACING62
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Sep 2007
Location: orland pk il
Posts: 2,429
Default

thats what I thought for about two min. its back broke again :x
MEMRACING62 is offline  
Old 03-07-2010, 06:01 PM
  #17  
ryan5920
Junior Member
SHOW GUEST
 
Join Date: May 2007
Posts: 4
Default browsing sucks!

Maybe another website is needed thats not so advertiser friendly
ryan5920 is offline  
Old 03-07-2010, 08:11 PM
  #18  
killerkx327
Junior Member
SHOW GUEST
 
Join Date: May 2007
Location: South Beloit,ILLINOIS
Posts: 5
Default

yeah i was noticing some issues as well. thought maybe my computer needed a reboot. but i guess not.
killerkx327 is offline  
Old 03-08-2010, 11:10 AM
  #19  
hammertime
Senior Member
RACING JUNKIE
Thread Starter
 
Join Date: May 2003
Location: Coldwater, MI
Posts: 2,998
Default

well glad its just not me ... hopefully it gets fixed soon !!
hammertime is offline  
Old 03-08-2010, 12:54 PM
  #20  
Harbone
Moderator
RACING JUNKIE
 
Harbone's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 4,022
Default

now theres a big banner on every page saying its gonna be down wednesday morning from 12-8am. hopefully that will fix the issue!
__________________
Chris

As close to "Normal" as I can get...
Harbone is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service