most memorable mishaps, oops!

Old 12-16-2008, 03:15 PM
  #21  
hollowayshotrods
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,289
Default

I was a new mechanic at a local Volvo dealership about 15 years or so ago, no experience at all anywhere other than my own shop at home. About 3 months into this gig, I get my first front wheel drive tranny r&r. I struggled for several hours trying to get this thing out. I had never really dealt with the large number of wires, sensors, etc on these computer cars. I pack up for the day thinking I had it made in the morning, button up the subframe, reinstall strut assembly, etc.

IT ABSOLUTELY SUCKED when I walked and unlocked my toolbox, to find the flywheel laying under the jacket I had thrown in the top of my tool box earlier the day before. Needless to say, I was ridden like a donkey for days to come for that.
hollowayshotrods is offline  
Old 12-16-2008, 04:09 PM
  #22  
TheYellaBrick
Senior Member
RACING JUNKIE
 
TheYellaBrick's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Emmett, Idaho
Posts: 7,334
Default

Rudy, THAT sucks man.....never liked working on them front drivers. Everything is so darn small and tight my hands get all cramped up !
TheYellaBrick is offline  
Old 12-16-2008, 04:46 PM
  #23  
hollowayshotrods
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: Jan 2008
Posts: 1,289
Default

I hate the damn things, I haven't worked on one in many years!! Nothing but rear wheel drives for me!!
hollowayshotrods is offline  
Old 12-16-2008, 05:57 PM
  #24  
mopar1968
Senior Member
RACING JUNKIE
 
mopar1968's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: Abingdon,Virginia
Posts: 3,579
Default

ops: ops: I will make this short and sweet, Always double check everything when installing a new race engine, I installed a race engine, was dying to hear it run, fired it up, felt something wet and warm on my feet, oops forgot to install oil lines, shut off before damage to engine, just ran a few second's, had a oil heater. ops: ops:
mopar1968 is offline  
Old 12-17-2008, 04:10 AM
  #25  
curtisreed
Senior Member
RACING JUNKIE
 
curtisreed's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: KIEFER, OK.
Posts: 1,312
Default

Anybody ever left out that little NPT plug above the oil filter mount? I have. ops: Same results as the post above.

Curtis
curtisreed is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service