? for procharger cars

Old 12-14-2007, 06:26 PM
  #11  
us7race
Senior Member
EXPERT BUILDER
 
Join Date: Aug 2005
Location: Tell City, IN
Posts: 356
Default

Should be able to do it with just a pulley change. I am sure there are charts for the pulleys to run which lower with which upper.
Just find the smallest upper you can and get a lower that matches your 18psi target...
us7race is offline  
Old 12-16-2007, 02:05 PM
  #12  
woodsman
Senior Member
DYNO OPERATOR
 
Join Date: Mar 2007
Location: Texas
Posts: 525
Default

insane4fbodys I have just got back home to check my pulley size an its 4 1/2" o.d but it is only a 46 tooth. You may want to just go with the smaller pulley to fix your problem and just not turn your engine so high to keep the boost down. Also Jeff is right about the pump for the 1/4 mile and I have mine turned up all the way. My biggest problem now is that my floats keep hanging open but as soon as Steve Morris get his new bowls made that will not be a problem any more. They will hold a lot more fuel as you can see on his web site. I have to change out from the reg that I have now to a 13202 Aeromotive reg and that will fix another problem that I have. Well the only thing that I can say for sure is that stop worrying about saving money.
woodsman is offline  
Old 12-16-2007, 02:13 PM
  #13  
woodsman
Senior Member
DYNO OPERATOR
 
Join Date: Mar 2007
Location: Texas
Posts: 525
Default

insane4fbodys I was wondering what tooth your crank and blower pulley's are.
woodsman is offline  
Old 12-16-2007, 03:27 PM
  #14  
insane4fbodys
Senior Member
SENIOR BUILDER
Thread Starter
 
Join Date: Apr 2005
Location: Fort Smith
Posts: 119
Default

Woodsman, mine are 73 bottom( I think, I can't see the # at the moment, LOL) and 56 top. I don't care if I run a little more boost so long as I can keep it under the hood. That set up was suppose to be around 18 PSI but I don't know how to figure it. I may have to look into those bowls as I have the factory style on my C&S blow through. I'm also running their regulator on my set up. Right now it being cold and my car not in the garage my big hang up is mounting the intercooler.
insane4fbodys is offline  
Old 12-19-2007, 06:44 PM
  #15  
woodsman
Senior Member
DYNO OPERATOR
 
Join Date: Mar 2007
Location: Texas
Posts: 525
Default

insane4fbodys I am running plugs NGK heat range #8 set at .035 gap. Hope that helps.
woodsman is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service