Pro Systems 1600 cfm Dominator! Anyone used one of these?

Old 06-21-2007, 12:52 PM
  #11  
FAT622
Member
JOURNEYMAN
 
Join Date: Apr 2007
Location: Australia
Posts: 32
Default

how would 2 x 1190 demons go on a sheet metal ram? i am building a 632ci, can it be over carbed with this set up?
FAT622 is offline  
Old 07-25-2007, 12:51 PM
  #12  
excelerater
Member
MASTER JOURNEYMAN
 
Join Date: Dec 2004
Location: Memphis
Posts: 38
Default

got mine today.......I wasent happy with my current 1250 anyways
so I figured WTH......
excelerater is offline  
Old 08-17-2007, 07:34 PM
  #13  
topsportsman1
Administrator
RACING JUNKIE
 
Join Date: Mar 2004
Location: Maine,USA
Posts: 1,208
Default

Great to hear Mitch,have you tried it yet?
__________________
There Is 1 Thing Better Than Cubic Inches,,,More Of Them
topsportsman1 is offline  
Old 09-06-2007, 02:50 PM
  #14  
obsessedtruck
Member
JUNIOR BUILDER
 
Join Date: Jan 2006
Location: MN
Posts: 86
Default

Any body got results from thses 1600cfm carbs yet..???Really interested to hear gains and how much.
obsessedtruck is offline  
Old 11-18-2014, 07:16 AM
  #15  
thebozman
Junior Member
SHOW GUEST
 
Join Date: Mar 2003
Posts: 1
Default

awesome carb. I actually have one that is brand new.
thebozman is offline  
Old 11-18-2014, 02:35 PM
  #16  
TheRabbit
Senior Member
RACING JUNKIE
 
TheRabbit's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Augusta, Ga.
Posts: 2,295
Default

A 7 year old thread! lol

The Pro Systems 1600 is no different than any other brand's big carb. I have an AED 1600 on a 632 and it's been an excellent carb and a lot cheaper than a Pro Systems or an SV1.
TheRabbit is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -