MSD & a two step

Old 05-16-2009, 08:46 AM
  #11  
TS1955
Senior Member
DYNO OPERATOR
Thread Starter
 
Join Date: Aug 2007
Location: Lost Creek, WV
Posts: 533
Default

Hammer, I see that was an example now you pointed it out. But, that's about what mine varies. Sometimes I'll roll in a tiny bit more from time to time. I did try the 2 step for a weekend a couple of years back.

TS1955
TS1955 is offline  
Old 05-16-2009, 10:09 AM
  #12  
hammertime
Senior Member
RACING JUNKIE
 
Join Date: May 2003
Location: Coldwater, MI
Posts: 2,998
Default

Originally Posted by TS1955
Hammer, I see that was an example now you pointed it out. But, that's about what mine varies. Sometimes I'll roll in a tiny bit more from time to time. I did try the 2 step for a weekend a couple of years back.

TS1955
I see lot of people do it this way and it works ok but when you need everything to be the same (within thousands) a 2 step chip is almost a need be. If you were to log the difference in rpm between 130 and 180 degrees trans fluid temp you'd see a difference, causing it to not repeat as good.
hammertime is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us - Archive - Advertising - Cookie Policy - Privacy Statement - Terms of Service - Do Not Sell My Personal Information -