Is anyone else having issues uploading your pics?

Old 08-23-2018, 01:00 PM
  #1  
fastasu
Junior Member
SHOW GUEST
Thread Starter
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
Default Is anyone else having issues uploading your pics?

I can't seem to be able to upload photos while posting ads. I have to post without pictures, then get back in and edit and it lets me load one photo at a time. Anyone else having the same problem? I called RJ and they seem to think I am crazy and that you have never been able to upload more than one photo at a time. However, I have been a member for a number of years, and know better. Just wondering if anyone else was having this issue. Seems it is always something with this site lately.
fastasu is offline  
Old 08-24-2018, 03:39 AM
  #2  
Harbone
Moderator
RACING JUNKIE
 
Harbone's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 4,021
Default

I posted a ad last night with no issues
__________________
Chris

As close to "Normal" as I can get...
Harbone is offline  
Old 08-24-2018, 02:02 PM
  #3  
jayvee34
Senior Member
SENIOR BUILDER
 
jayvee34's Avatar
 
Join Date: Dec 1969
Location: St. Augustine, Fl.
Posts: 102
Default

I had the same problem. It was not RJ, it was the new camera. It was set to take like 80 pictures, and when I tried to upload them it would only allow two or three, so I reset the camera to take 150 pictures and uploaded the
same pictures with no problems. Before resetting the camera I also had a problem sending them on e-mail.
Hope this helps.
jayvee34 is offline  

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off


Contact Us Archive Advertising Cookie Policy Privacy Statement Terms of Service