Results 1 to 4 of 4

Thread: RPM activated switch

  1. #1
    Senior Member RACING JUNKIE
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Hobbs, NM
    Posts
    842

    RPM activated switch

    I installed a RPM activated switch on my dragster, since I have a electric shifter with a spring loaded solenoid. But after I installed the switch my tach quit working. If I disconnect the power wire from my RPM switch my tach works. Has anyone run into this or do I have a bad switch.

  2. #2
    Senior Member RACING JUNKIE
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    La.
    Posts
    2,890
    Sounds like a switch problem, we just put a msd 8956 in the Biscyne to control the newly installed 200HP nitrous, and it didn't change/anything else electically. Do you have all the wiring diagrams for MSD? There is a download availably at their site for every wiring diagam, in a PDF format. I couldn't install a push bottom on their systems without that download ops:

    Zip.

  3. #3
    Senior Member RACING JUNKIE
    Join Date
    Sep 2007
    Posts
    4,143
    I used to have a book that had every wiring diagram in it but it got ruined...only cost 5 bucks.

  4. #4
    Senior Member RACING JUNKIE
    Join Date
    Jun 2003
    Location
    Hobbs, NM
    Posts
    842
    I went to the MSD site and the instructions they have are the same as came with the activated switch. I guess I'll just have to call them Monday and talk to a tech.


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright © 2005-2016 RacingJunk.com All Rights Reserved.

Designated trademarks and brands are the property of their respective owners. Use of this Web site constitutes acceptance of the RacingJunk.com
Terms of Use, Classifieds Disclaimer, Privacy Policy, and Cookie Policy