Results 1 to 4 of 4

Thread: Glasstek Bolt on Hood

  1. #1
    Junior Member SHOW GUEST
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Rochester, MN
    Posts
    9

    Glasstek Bolt on Hood

    Has anyone used a Glasstek bolt on hood without adding either dzus fasteners or hood pins. I have a Harwood bolt on that doesn't have hood pins in and haven't had any problems but I am thinking of switching to a Glasstek with a larger cowl and really don't want to have to install pins.
    Thanks

  2. #2
    Senior Member RACING JUNKIE fla1976's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1,530

    Glass hood

    If you are happy with the hood, why not just change the scoop? You can order the one you like and still not have to use pins or fasteners.

  3. #3
    Junior Member SHOW GUEST
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Rochester, MN
    Posts
    9
    It is a 2 3/4 cowl hood and I need a 4". I can't just change the scoop.
    thanks

  4. #4
    Junior Member SHOW GUEST
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    seward,ILLINOIS
    Posts
    6

    4" cowl scoop

    Quote Originally Posted by coreyh
    It is a 2 3/4 cowl hood and I need a 4". I can't just change the scoop.
    thanks
    what kinda hood do you have what car is it for ??
    Limey

  5. Racing Junk


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Copyright © 2005-2016 RacingJunk.com All Rights Reserved.

Designated trademarks and brands are the property of their respective owners. Use of this Web site constitutes acceptance of the RacingJunk.com
Terms of Use, Classifieds Disclaimer, Privacy Policy, and Cookie Policy