Results 1 to 3 of 3

Thread: Richmond 4 Speed failure

  1. #1

    Richmond 4 Speed failure

    Is there anyone who has maybe experienced the same problem I have had with my transmission? I have a Richmond Super T10 4 Speed tha has less than 2000 miles that failed on me. I have a small block 1967 Chevelle with a 4:11 10 bolt rear end. The transmission stated to howl in 3rd and 4th gear the started to knock. I have not opened it up yet due to still being in disbeleif that this has happened to a fairly new transmission. If anyone has had a similar incident please let me know. :?:

  2. #2
    Senior Member RACING JUNKIE
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Montvale, VA
    Posts
    1,431
    I have the same transmission in a '66 Impala. It was noisy when new so I called Richmond. They said they documented my claim and said if it failed within warranty that they would approach the situation then. I wasn't real happy with that but had no other options,really. As of now it has about 60,000 miles on it and the noise all but left within the first 1,000 miles or so. But now it wants to jump out of third gear whenever you shift into it at a low rpm. Call Richmond and ask them about it. It's just your best bet.
    "The problem with quotes on the Internet is that you cannot confirm their validity"- Abraham Lincoln

  3. #3
    Thank you i will be contacting Richmond to see what they say. i still have not pulled it out to see what the problem is. I'm just too upset!


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Email us - Support@RacingJunk.com
Call us - 866.326.9227
Copyright © 2005-2016 RacingJunk.com All Rights Reserved.

Designated trademarks and brands are the property of their respective owners. Use of this Web site constitutes acceptance of the RacingJunk.com
Terms of Use, Classifieds Disclaimer, Privacy Policy, and Cookie Policy