Results 1 to 5 of 5

Thread: Turbo 350 trans,forward press in park reverse,123gears?

  1. #1

    Turbo 350 trans,forward press in park reverse,123gears?

    I just put a new converter in and replaced the shift shaft seal, to remove the seal i took out the shift linkage in the trans. My problem now is when i start the car it wants to move forward in Park, reverse, neutral, and natrually in all forward gears!! Could i have installed the shift linkage incorrectly. any help would be great, Thanks. :?:

  2. #2
    Senior Member RACING JUNKIE fla1976's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Posts
    1,527

    Linkage

    Sounds like the shift linkage needs adjustment.

  3. #3
    Member MASTER JOURNEYMAN
    Join Date
    Oct 2004
    Location
    Hudson FL
    Posts
    43
    Sounds like the Manual Valve is not hooked up.

  4. #4
    X2
    If you drop the pan you will probably find the s link from the manual valve to the rooster comb (detent lever) not in place.
    Rob

  5. #5
    Senior Member RACING JUNKIE
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    austin texas
    Posts
    729
    Yes sounds like the clip from the manual linkage to the valve fell off, shaped like a S.



Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Email us - Support@RacingJunk.com
Call us - 866.326.9227
Copyright © 2005-2016 RacingJunk.com All Rights Reserved.

Designated trademarks and brands are the property of their respective owners. Use of this Web site constitutes acceptance of the RacingJunk.com
Terms of Use, Classifieds Disclaimer, Privacy Policy, and Cookie Policy