Results 1 to 2 of 2

Thread: AutoMeter Tach Problem

  1. #1

    AutoMeter Tach Problem

    Hey GUys,

    I'm having problems with my 5" Autometer tach.
    Its on my 68 camaro and it doesn't always work right.

    Sometimes the needle just slowly starts to rise and then it falls down and starts again. I pulled off the cover and I can fix the problem by pushing in on the two black wires that goto the shift light. I can't see any damage on the soldering but this does fix the problem.

    I put it back together and it works fine for a while until it wiggles or vibrates a little.

    Anyone had this problem?

    Wondering if I should attempt to resolder these wires to the board?

  2. #2
    Senior Member RACING JUNKIE BEAST477's Avatar
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    Michigan
    Posts
    1,908
    I would send it back to Autometer. Let them fix it and then it will be right. JMO
    BEAST477






    Only a rich man can afford to use cheap parts.

    http://www.racingjunk.com/profile/177549


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Email us - Support@RacingJunk.com
Call us - 866.326.9227
Copyright © 2005-2016 RacingJunk.com All Rights Reserved.

Designated trademarks and brands are the property of their respective owners. Use of this Web site constitutes acceptance of the RacingJunk.com
Terms of Use, Classifieds Disclaimer, Privacy Policy, and Cookie Policy