Results 1 to 3 of 3

Thread: 1967 firebird electrical problem

  1. #1
    Junior Member SHOW GUEST
    Join Date
    Apr 2005
    Posts
    3

    1967 firebird electrical problem

    i bought this car and it didnt have the front parking lights on it so i purchased new ones and installed into origanial harness when i turn the lights on my turn signal lights glow on the dash and my gas gauge goes past E. but when you disconnect the front lights everything works like it should. would love some help! also when i turn on the wipers it keeps blowing the fuse i repalced the motor with no luck i have a wiper switch coming acould it b something else! thanks alot!

  2. #2
    Member MASTER JOURNEYMAN
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    annapolis md
    Posts
    43
    CK grounds upfront,look for a/m accesories or tampering in wiper ckt,replace switch,make sure all other lights are ok,good luck

  3. #3
    Senior Member RACING JUNKIE
    Join Date
    May 2006
    Posts
    2,044
    I agree, bad ground somewhere upfront, somtimes its better to just snip the ground wire and redo than to chase wires all over hell and back.
    The wiper problem sounds like a short. Replace the switch first, if that doesnt do it then start tracing wires. Goodluck, Cp
    ***IN GOD WE TRUST***


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Email us - Support@RacingJunk.com
Call us - 866.326.9227
Copyright © 2005-2016 RacingJunk.com All Rights Reserved.

Designated trademarks and brands are the property of their respective owners. Use of this Web site constitutes acceptance of the RacingJunk.com
Terms of Use, Classifieds Disclaimer, Privacy Policy, and Cookie Policy